10.06.2007 - Korian erämessut, Elimäki

Kymen Spanielit osallistui Elimäen Korialla järjestetyille erämessuille. Yhdistyksemme oli hienosti edustettuna kaikkina kolmena päivänä useamman spanieli-ihmisen ja –koiran voimin. Cockereitten ja sprinkkujen lisäksi pääsimme esittelemään myös hieman vähemmän tunnettuja rotuja, kuten irlanninvesispanielin, amerikanvesispanielin  fieldspanielin ja sussexinspanielin. Messuille lähdettiin lyhyellä varoitusajalla, mutta se ei menoa haitannut: innokkaat ja iloiset hännänheiluttajamme jäivät varmasti monen messuvieraan mieleen. Noutajien vesinäytöksissä vierailevat tähtemme meinasivat varastaa koko shown tarjoten yleisölle viihdettä koko rahan edestä – pääsipä espanjanvesikoira Ässä Kouvolan Sanomien kuvaankin komeilemaan! Leppoisa messutunnelma valtasi koirien lisäksi myös meidät koiranomistajat, eikä ihme: säät olivat mitä parhaimmat ja messujärjestelyt kaikin puolin onnistuneet.

Spanielilehdessä 3/07 julkaistiin aiheesta seuraava artikkeli: Kymen Spanielit Korian Erämessuilla.

Kuvat: Kati Korolainen, Milla Kokkonen ja Virpi Kouvo

Koirakuva
Yhdistys esittäytyi messuilla tietoiskuilla,

 

Koirakuva
koirien mukana ololla

 

Koirakuva
sekä power point esityksellä. Lisäksi olimme mukana myös
vesinoutonäytöksissä.

 

Koirakuva
Messupäivien aikana mukana oli kahdeksan eri spanielirodun edustajaa.

 

Koirakuva
"Minä olen Siiri ja pidän kovasti rapsutuksista"
- kertoo kyltti Siirin aitauksessa
Koirakuva
...ja rapsuttajiahan Siirillä riitti :)

 

Koirakuva
Vesikoira Ässäkin pääsi välillä paijattavaksi

 

Koirakuva
...mutta pian oli taas Siirin vuoro

 

Koirakuva
Spanielivoimin saatiin dami rannalle

 

Koirakuva
...mitä oli yleisö rannalla todistamassa.

 

Koirakuva
Sunnuntain edustajat ryhmäkuvassa