Tulevia kokeita vuodelle 2018

Verkkolomake Taipumiskokeiden ilmoittautumislomake

MEJÄ:

27 .5. Virolahti, Klamila, AVO VOI, järj. Kymen spanielit, ylit. Tilles Mari, ilm.16.4.-10.5. Davidjuk Eija, Laamannintie 15,14300 Renko, 040- 841 0865, eija.davidjuk@gmail.com tai www.kymenspanielit.fi. Osallistumismaksu 50e. Raj. osanotto Etusija järjestävän yhdistyksen jäsenillä.

Verkkolomake Mejäilmoittautumislomake

PDF Tulostettava mejäilmoittautumislomake

Kymen Spanielit ry Mejä-mestaruuskoesäännöt

VOI-luokka

Mestaruuskokeen koiramäärä VOI-luokassa on kuusi koiraa. Edellisen vuoden mestari + 5 koiraa. Mestarin on ilmoittauduttava seuraavana vuonna kokeeseen jos siihen haluaa osallistua muutoin tilalle otetaan seuraava mahdollinen koira.
Osallistumisoikeus on jäsenen omistamalla spanielilla ja vesikoirilla, jotka valitaan kyseisen koekauden tulosten perusteella. Tulokset, jotka huomioidaan tulee olla kerätty viimeiseen mestaruuskokeen ilmoittautumispäivään mennessä. Tulokset on oltava kaikki voittajaluokan tuloksia. Kahden kokeen yhteenlaskettujen pisteiden perusteella valitaan osallistujat. Pisteiden mennessä tasan ratkaisee kolmas tulos ja jos ne on edelleen tasan arvotaan koirat koetoimikunnan toimesta. Kokeessa ei ole valmiita jälkiä, osallistujilla on velvoite tehdä korvaavajälki. Mikäli VOI_luokassa ei saada tuloksia tuomari asettaa koirat paremmuusjärjestykseen muutoin jäljestyssuoritusten perusteella.
Mestari palkitaan muistopalkinnolla.

AVO-luokka

Mestaruuskokeen koiramäärä AVO-luokassa on kuusi koiraa. Mikäli ilmoittautumisia avoluokkaan tulee enemmän kuin kuusi arpoo koetoimikunta osallistujat.
Osallistumisoikeus on jäsenen omistamalla spanielilla, joka on avoluokassa. Kokeeseen otetaan vain yksi koira samassa taloudessa asuvilta ja samalta omistajalta. Osallistujilla on velvollisuus osallistua jälkien tekoon. Mikäli AVO-luokassa ei saada tuloksia tuomari asettaa koirat paremmuusjärjestykseen muutoin jäljestyssuoritusten perusteella. Mestari palkitaan muistopalkinnolla.

Muuta toimintaa tälle vuodelle

Taippari- ja mejäharjoituksia pyritään järjestämään jos halukkaita osallistujia on ja aikataulut saadaan sopimaan. 


KYMEN SPANIELEIDEN HIHA/RINTAMERKKI

Hihamerkit saatavilla, kyselyt:

Juha Jäntti puh 050-3894789 tai juhajntti@gmail .com


 

Keskustelupalsta

Kirjautumalla yhdistyksen keskustelupalstalle pääset lukemaan muitakin osioita kuin yleistä keskustelua ja kirjoittamaan keskustelupalstalle viestejä. Keskustelemaan ovat tervetulleita kaikki Kymen Spanieleiden toiminnasta kiinnostuneet. Jäsenyyttä kirjautumiseen ei edellytetä.